Як дізнатися графіки відключення електроенергії

Через російські обстріли об’єктів енергогенерації України існує дефіцит електроенергії і як наслідок – застосовуються погодинні відключення.
 
Щоб дізнатися графіки відключень електроенергії у Вашому населеному пункті, вулиці та будинку, перейдіть на сайт Житомиробленерго за посиланням: https://www.ztoe.com.ua/unhooking.php
На сайті оберіть пункт Олевський РЕМ, необхідну дату та натисніть кнопку “Так”. На сторінці з’являться планові та аварійні відключення електроенергії.
 
ПРИЧИНИ ОБМЕЖЕНЬ СПОЖИВАННЯ
Головна причина застосування графіків погодинних відключень в обмеження – наслідки 8 ракетних та дронових ударів по українських електростанціях, які росіяни здійснили з початку цього року. Втрати української енергосистеми перевищують 9 ГВт потужності. Ця потужність еквівалентна споживанню у пікові години влітку Нідерландів або разом Словаччини та країн Балтії.
На дефіцит потужності в системі також впливає зростання споживання через літню спеку. Коли за графіком повертається світло, будь ласка, не вмикайте потужні електроприлади одночасно. За можливості, обмежте використання кондиціонерів.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту