Міський голова Сергій Лисицький провів робочу зустріч з підприємцями

Міський голова Сергій Лисицький провів зустріч з підприємцями громади. На заході обговорили реалізацію діючих проєктів соціальної та освітньої сфери.

Головним питанням зборів було встановлення інформаційних банерів з загиблими внаслідок російської агресії Героями нашої громади на площі Соборна. Були представлені вже підготовлені проєкти розміщення, а також виступив представник ініціативної групи Анатолій Маркевич.

Також присутнім представили два важливих об’єкти для нашої громади, які потребують завершення ремонтних робіт: Центр комплексної реабілітації дітей з інвалідністю та Олевська дитячо-юнацька спортивна школа.

Реалізація важливих для всієї громади проєктів потребує консолідації зусиль та підтримки, в тому числі представників бізнесу.

За роки повномасштабної війни спільними зусиллями нам вдалось стати надійним плечем підтримки для наших захисників і захисниць. Тільки транспортних засобів нам разом вдалось передати для військових: 5 автобусів, 73 автомобілі та капітально відремонтувати ще 13 авто. На цьому не зупиняємось і далі працюємо задля спільної мети – мирного українського неба на головою для наших дітей.

І вже зараз наші діти потребують гідних умов перебування. У Центрі комплексної реабілітації дітей з інвалідністю якісну та кваліфіковану допомогу отримують 75 діток. Ремонт приміщення значно покращить умови, в яких фахівці займаються з дітьми з інвалідністю.

Вихованці Олевської дитячо-юнацької спортивної школи демонструють гарні результати на змаганнях обласного та всеукраїнського рівнів. Інколи змагання відбуваються безпосередньо в Олевську, тож гідні умови: чистий охайний зал, душові та санвузли – це базові потреби для юних спортсменів та спортсменок.

Окрім потреб та представлення соціально важливих проєктів, керівники відділів та установ міської ради детально розповіли про вже пророблену роботу для присутніх підприємців.

Валерій Гарбовський, один з присутніх у залі приватних підприємців, оголосив, що долучиться до фінансування встановлення інформаційних банерів з загиблими Героями та важливих проєктів громади і закликав підприємців підтримати дану ініціативу міського голови.

Зауважимо, що інші місцеві підприємці також висловили підтримку та готовність допомогти у втіленні соціальних проєктів. Щиро дякуємо кожному, хто підтримує нашу громаду!

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту