На Дні села в Калинівці зібрали понад 55 тис. грн

З нагоди Дня села в Калинівському старостинському окрузі відбувся благодійний захід на підтримку Сил оборони України.  Для жителів та гостей села була організована лотерея, концерт, атракціони для дітей, а також приємна атмосфера з автентичною фотозоною.

В благодійній лотереї були представлені 26 лотів, серед яких: подарунковий сертифікат на 1000 грн у місцевому магазині, дрова, обаполи, свиня, ковдра, новорічний віночок, набір продуктів, каструля, бокси з косметикою, набір посуду, коробки, сертифікати на манікюр, електрочайник, сало, кухонні дощечки, мед, продуктові бокси, побутові засоби, цукор, сіль, пшениця. Таким чином організаторам вдалось зібрати 48 805 гривень для військових.

Для жителів округу з благодійним концертом виступив Олексій Буднік. Свої музичні номери також представили місцеві виконавці та колективи. Під час цього було зібрано 6 тис. грн, ще 500 грн передали місцеві жителі для ЗСУ.

Зібрані 55 305 гривень староста округу Надія Назарчук, діловод Діана Васильчук та директор БК Ольга Денисюк передали міському голові Сергію Лисицькому на потреби військовим.

Щиро дякуємо всім, хто долучився до організації та проведення заходу, хто передавав свої лоти для розіграшу та хто донатив на Збройні Сили України! Разом до перемоги!

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту