Урочиста та концертна частина «Гастро ярмарку»

Під час «Гастро ярмарку» на площі Соборна також відбувся благодійний концерт. Участь у заході взяли місцеві виконавці та колективи.

Розпочалась урочиста частина з Державного Гімну України та хвилини мовчання за загиблими українськими військовими та мирними мешканцями.

Міський голова Сергій Лисицький подякував присутнім за те, що вони долучилися до заходу, адже наша мета – зібрати кошти для наших військових. Також він представив благодійну ініціативу на підтримку Сил оборони України від наших місцевих підприємців. Про це ми детальніше розповімо незабаром.

Концертну програму відкрили наймолодші – вихованці Олевського Центру дитячої та юнацької творчості, зокрема: Зразковий хореографічний колектив «Тіп-топ», Зразковий хореографічний колектив «Сузір’я», солістка Зорина Талах, вокальні колективи «Краплинка» та «Струни», на чолі з директором ЦДЮТ Артемом Курбеком.

Продовжили виступи місцеві виконавці та колективи: дитячий вокальний ансамбль МБК, Поліна Денисенко, Павло Шинкар, Олександра Коц, Діна Халімончук, Альона Горпиніч, Михайло Ткач, колектив с. Кам’янка «Рідня», тріо «Кумоньки», Микита Гілюк, Вікторія Чамор, Валерія Мидловець, Віталій Ковальчук, Світлана Цибанєва та Альона Бреслаш.

Дякуємо всім учасникам заходу!

Більше фото дивіться на нашій офіційній сторінці у соціальній мережі Фейсбук.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту