В Олевську відзначили День медичного працівника

Щороку 27 липня Україна відзначає День медичного працівника. Напередодні свята в Олевську відбувся урочистий захід, який своїми привітаннями відкрили генеральний директор КНП «Олевський центр первинної медичної допомоги» Наталія Мельчинська та генеральний директор КНП «Олевська центральна лікарня» Олег Казюк.

Впродовж кількох років медикам їхня щоденна праця приносить нові виклики: вони перші стали захисним щитом під час пандемії та зустріли повномасштабне вторгнення у закладах охорони здоров’я, готові допомагати і рятувати життя.

Низький уклін всім нашим працівникам медичної сфери: лікарям, медичним сестрам, лаборантам, інтернам, адміністративному персоналу, працівникам господарських служб, технічному персоналу медичних закладів і всім, хто докладає зусиль до того, щоб не дивлячись ні на що, заклади охорони здоров’я продовжували працювати за будь-яких умов.

Міський голова Сергій Лисицький привітав медичних працівників з професійним святом, подякував за їх щоденну працю та вручив сертифікат для пологового відділення Олевської центральної лікарні на ліжко для пологів, яке було необхідне для закладу.

Також він вручив грамоти Олевської міської ради працівникам Олевського Центру первинної медичної допомоги, Олевської центральної лікарні та Медичного центру «Радовель».

До вітального слова та вручення нагород також були запрошені помічник народного депутата України Володимира Арешонкова Валерій Троян та заступник начальника Коростенської РВА Лариса Хоречко. Як депутат Житомирської обласної ради, відзнаки медичним працівникам також вручив Олег Казюк.

Музичні номери для присутніх дарували місцеві виконавці. Щиро вдячні відділу культури та туризму за організований святковий захід!

Більше фото дивіться на нашій офіційній сторінці у соціальній мережі Фейсбук

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту