В Олевську відбувся Форум в рамках Програми «Ти як?»

В Олевському ліцеї №1 відбувся форум на тему «Осмислення. Цінності та історії стійкості» в рамках Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» за ініціативою Олени Зеленської.

З вітальним словом виступили перша заступниця начальника Житомирської ОВА, керівниця Координаційного центру підтримки цивільного населення при ЖОВА Наталія Остапченко та начальник Коростенської РВА Олег Рябой.

Міський голова Сергій Лисицький виступив спікером в першій панелі заходу «Осмислення стійкості». Він розповів про власний досвід управління громадою від початку повномасштабного вторгнення до сьогодні, зауважив на необхідності згуртовуватись та підтримувати один одного, а головне –  Сили оборони України.

Своїми історіями стійкості також поділились Наталія Остапченко та директор «Обласного медичного спеціалізованого центру» Житомирської облради Максим Кутішенко.

Регіональна координаторка Всеукраїнської програми ментального здоров’я, радниця начальника Житомирської ОВА Ірина Гладка презентувала можливості Програми «Ти як?», важливість її ролі у формуванні стійкості українців.

Друга панель заходу «Історії стійкості» об’єднала чотирьох спікерів, які розповіли власні історії: лікарку Ірину Антонець, педагога-організатора Олевського ліцею №3 Наталію Горпинич, внутрішньо переміщену особу з Донецької області Юлію Павленко та ветерана АТО Михайла Мрочка.

Завершився форум онлайн-опитуванням на тему «З чого складається моя стійкість?», в якому мали змогу взяти участь всі присутні.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту