#плічопліч: Житомирські спортсмени підкорюють Instagram та TikTok

Житомирщина відзначила не лише спортивні досягнення своїх юних спортсменів, але і їхню креативність у соціальних мережах. У рамках IV етапу «Пліч-о-пліч Всеукраїнських шкільних ліг» було вручено нагороди найкращим відеокреаторам серед учасників змагань.

Команда юних спортсменів з Грушківської гімназії стала переможцем у номінації «Зірки Instagram». Їхній відеоролик, який набрав понад 1 мільйон переглядів, вразив глядачів своєю творчістю та оригінальністю. Успіх команди свідчить про те, що спортивні досягнення можна гармонійно поєднувати з сучасними технологіями та медіа.

Нагороду «Зірки TikTok» отримали спортсменки з Бердичівського ліцею «Територія 12». Їхній відеоролик набрав понад 100 тисяч переглядів, зібравши безліч класних коментарів та слів підтримки від уболівальників.

Усі переможці отримали кубки, грамоти та сувеніри від «Пліч-о-пліч Всеукраїнських шкільних ліг». Доєднуйтеся до нас, знімайте відео та дивуйте нас, ставайте кращими серед кращих!

Житомирщина пишається своїми зірками, які демонструють високі результати не лише на спортивних аренах, але й у віртуальному просторі, надихаючи своїх однолітків на нові звершення.

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту