Відбулось засідання виконавчого комітету міської ради

Сьогодні, 28 травня, відбулось засідання чергового виконавчого комітету Олевської міської ради, де було розглянуто 28 питань.

Одноголосно прийнято рішення про надання одноразової матеріальної допомоги жителям громади. Матеріальна допомога надається 26 місцевим мешканцям на загальну суму 56 тисяч гривень. Більшість громадян звертається за допомогою на лікування.

Виконком погодив кандидатуру Дорошенко Ірини Русланівни на посаду директора комунального підприємства «Радовельське житлово-комунальне господарство» Олевської міської ради. Термін контракту з керівником КП – 3 роки.

Загальний стаж роботи Ірини Русланівни становить 4 роки. На попередньому місці роботи вона зарекомендувала себе як ініціативну, енергійну та відповідальну працівницю, гарну фахівчиню. Постійно прагне до освоєння нових знань, до самовдосконалення, приймає активну участь в заходах, спрямованих на підвищення кваліфікації.

Також було розглянуто та підтримано рішення про підготовку центрів розвитку дитини та закладів дошкільної освіти до роботи в осінньо-зимовий період. Відповідним рішенням також встановлено терміни проведення ремонтних робіт у ЦРД та ЗДО громади.

Серед інших також  розглядались питання про надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування, призначення опікуна малолітнім дітям, надання соціального житла для проживання особі з числа дітей-сиріт та інші.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту