#безбарєрність: Інклюзивна молодіжна робота – новий серіал на Дія.Освіта

Освітній серіал «Інклюзивна молодіжна робота» доступний на Дія.Освіта.

Серіал створено для молодіжних працівників, тренерів, громадських організацій та всіх фахівців і фахівчинь, які працюють з молоддю.

Навчання складається з вісімнадцяти серій-відеолекцій. У них глядачі зрозуміють, що таке молодіжна робота й інклюзивний підхід і чому вони важливі; ознайомляться з бар’єрами, з якими стикається молодь, і тим, як їх можна усунути за допомогою методів інклюзивної молодіжної роботи. Отримають практичні поради щодо аспектів створення безпечного і доступного молодіжного простору.

До серіалу додається практичний посібник, за допомогою якого можна детальніше опанувати інструменти інклюзії в молодіжній роботі.

Довідково. Освітній серіал «Інклюзивна молодіжна робота» є спільною ініціативою громадської організації “Рада жінок Донеччини”, Фонду ООН у галузі народонаселення, Регіонального офісу UNFPA у Східній Європі та Центральній Азії за підтримки Міністерство молоді та спорту УкраїниМіністерство цифрової трансформації України та Радниці-Уповноваженої Президента України з питань безбар’єрності.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту