Олевській музичній школі – 60!

Олевська музична школа відзначила своє 60-річчя масштабним концертом, кількагодинна програма якого охопила безліч цікавих музичних номерів на різну тематику.

В концерті взяли участь викладачі та учні школи. Глядачі мали змогу насолодитися звучанням роялю, скрипки, акордеону, саксофону, гітари та інших музичних інструментів, а також прекрасними голосами учасників заходу.

Міський голова Сергій Лисицький привітав колектив школи з ювілеєм подякою та сертифікатом на принтер, який обрали в школі – з можливістю друку формату А3. Також він вручив грамоти міської ради випускникам Олевської музичної школи, учасникам народного інструментального ансамблю «Фаворит» Микиті Гилюку та Вікторії Чамор.

Начальниця відділу культури та туризму Анна Вжесінська також привітала викладачів та учнів школи зі святом та вручила подяку директорці закладу Тетяні Тимків, а також подарунок – гітару для школи.

Окрім відзначення ювілею та демонстрації непересічних талантів, концерт мав ще одну мету: збір коштів для потреб військових.

Вітаємо всіх учнів та працівників Олевської музичної школи з важливою датою та бажаємо продовжувати розвивати музичний дар підростаючого покоління.

Відео з концерту дивіться за посиланням.

Більше фото дивіться на нашій офіційній сторінці у соціальній мережі Фейсбук.

 

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту