На виїзній нараді обговорили проведення фестивалів «Олевська республіка» та «Стежками Тараса Боровця»

Сьогодні, 29 серпня, в нашій громаді відбулась виїзна нарада, що стосувалася проведення Всеукраїнського патріотичного фестивалю «Олевська республіка» та Всеукраїнського патріотичного фестивалю «Стежками Тараса Боровця».

Цього року фестивалі проводитимуться на тому ж місці – хуторі Радоробель. На даній локації зібрались заступник міського голови Олександр Ніколайчук, керуючий справами виконавчого комітету Юрій Русин, начальник відділу житлово-комунального господарства та цивільного захисту населення Олексій Торгонський,  голова Спілки воїнів-учасників антитерористичної операції Олевського району Андрій Іванов, директор Олевської гімназії Євгеній Рябой та інші.

Подивитись як проходить підготовка до Всеукраїнського фестивалю приїхала й заступник начальника управління-начальник відділу молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Людмила Гуменна.

Присутні на хуторі Радоробель працівники Олевського відділу поліції оглянули територію для розроблення плану якісного забезпечення безпеки під час проведення заходів 6-8 вересня.

Присутні обговорили план підготовки території до проведення всіх запланованих заходів та визначили відповідальних за їх виконання.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту