Відповідь Міністерства інфраструктури України щодо ремонту робіт

Олевська міська рада в черговий раз звернулася щодо вирішення проблеми  – ремонту доріг,  які перебувають на балансі Служби автомобільних доріг у Житомирській області, але проходять у межах Олевської ОТГ.

Цього разу міська рада звернулася до Міністерства інфраструктури України. Раніше зверталися неодноразово до державного агентства автомобільних доріг України «УКРАВТОДОР».

Щодо автомобільної дороги  міжнародного значення, а саме М-07 Київ-Ковель-Ягодин  Міністерством було надано однозначну відповідь: ділянка автомобільної  дороги  М-07, Житомирської області, знаходиться у задовільному стані та ремонту не потребує.

Погана ситуація також на автодорозі Т-06-05 Контрольно-пропускний пункт «Майдан – Копищенський» – Олевськ – Ємільчене – /Р-49/, яка проходить через вісім сіл громади: Майдан-Копищенський, Хочине, Рудня-Хочинська, Юрове, Сущани, Хмелівка, Кишин, Зубковичі, а також через місто Олевськ.

Щодо даної ситуації відповідь надійшла така: «Автомобільна дорога Т-06-05 внаслідок тривалої експлуатації, недотримання міжремонтних строків, зростання інтенсивного руху, особливо великовагового транспорту, перебуває у незадовільному стані і потребує виконання робіт з капітального та поточного середнього ремонтів, що вимагає значних капіталовкладень. Автомобільна дорога Т-06-05 не увійшла до переліку об’єктів будівництва, реконструкції та капітального та поточного середнього ремонту автомобільних доріг загального користування державного значення у 2019 році». (лист-відповідь додається).

Нажаль, і цього разу конкретних шляхів вирішення гострої проблеми нашої громади не було знайдено, та міська рада буде й надалі звертатися до уповноважених структур для вирішення проблеми незадовільного стану доріг Олевської громади.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту