Працівниці молодіжного простору Ko_Laba провели зустрічі з учнівською молоддю

Працівниці молодіжного простору Ko_Laba, який вже в червні відкриється на базі міського Будинку культури, провели зустрічі з учнівською молоддю закладів освіти громади. Горпінич Інна та Федорчук Тетяна відвідали навчальні заклади сіл Тепениця, Варварівка, Лопатичі, Кам’янка, Кишин, Сущани, Олевській ліцей №1, Олевській ліцей №2, Олевський ліцей №3 та ОНЗ БТЛ “Радовель”.

Презентація дала змогу зрозуміти особливості роботи ESTEAM-простору, а саме освоєння актуальних професійних навичок (hard skills), соціальних навичок (soft skills) та навичок постійного навчання (lifelong learning), які надалі будуть корисні для професійної самореалізації.

А також, працівниці Ko_Laba наголосили на тому, що комбінація сучасних інструментів, прототипування, міждисциплінарні знання та сміливість в експериментах дозволить молоді у просторі застосовувати на практиці теоретичні знання та спробувати реалізувати будь-яку ідею.

“Наші діти — це ті, хто буде відбудовувати нашу країну. Це настільки талановиті, прогресивні та сповнені мега крутими ідеями діти, тому ми не маємо права їм не допомогти отримати таку можливість для нашої громади. Від учнів фітбек був просто неймовірний, вони з нетерпінням чекають на відкриття і вже готові навчатися, творити й досліджувати! “- поділилася своїми емоціями Інна Горпиніч.   

Проєкт реалізується за фінансової підтримки та у партнерстві Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) в Україні та за підтримки Мала академія наук України та Міністерство освіти і науки України, за сприянням голови Житомирської ОВА Віталія Бунечка, Коростенської РВА Олега Рябого та Олевського міського голови Сергія Лисицького.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту