На бюджетній комісії розглянули 8 питань

Сьогодні, 9 липня, відбулось засідання постійної комісії міської ради з питань бюджету, економічного розвитку, комунальної власності, підприємництва, торгівлі та залучення інвестицій.

У роботі комісії взяли участь: секретар ради Сергій Мельник, депутати, члени комісії: Алла Гаврилюк, Віктор Шапорда, Назар Ковальчук, Леонід Хомутовський і начальники відділів та управлінь міської ради.

Загалом було розглянуто 8 питань. Серед них – про надання одноразової матеріальної допомоги жителям громади. Присутні розглянули 36 звернень громадян, які потребують допомоги. Більшість звернень стосуються допомоги на дороговартісне лікування. Загальна сума допомоги становить 360 тисяч гривень. Відповідний проєкт рішення буде винесений на засідання сесії міської ради, яке відбудеться 11 липня.

Члени комісії підтримали рішення про надання дозволу комунальній установі «Олевський трудовий архів» Олевської міської ради на безоплатне прийняття документів.

Також було підтримано рішення про порядок організації та залучення незайнятого населення до громадських робіт на 2024 рік.

Серед інших також обговорювались проєкти рішень: про внесення змін до бюджету Олевської міської територіальної громади на 2024 рік, про надання дозволу на безоплатну передачу основних засобів з балансу Олевської міської ради на баланс відділу освіти, молоді та спорту Олевської міської ради та інші.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту