Інформаційне повідомлення про проведення громадських слухань з питання перейменування вулиці Молодіжна в с. Тепениця, на честь загиблого воїна, який захищав державний суверенітет та територіальну цілісність України Олександра Ковальчука

  1. Найменування організатора громадських слухань:Олевська міська рада
  2. Ініціатор громадських слухань –староста Тепеницького старостинського округу Кайданович Володимир Йосипович.
  3. Найменування вулиці, що пропонується для перейменування: вул. Молодіжна, с. Тепениця.
  4. Дата, місце, час проведення громадських слухань: 13.08.2024 р. о 17.30 год. у будинку культури за адресою: вул. Володимира Ямчинського, 39-г, с. Тепениця.
  5. Місце розташування та адреса електронної пошти, номер телефону організатора громадського обговорення, за якими можна отримати консультації з питання, що винесено на громадські слухання: Олевська міська рада (м. Олевськ, вул. Володимирська, 2, тел. 2-11-52, електронна пошта: olevsk_miskrada@ukr.net.)
  6. Прізвище та ім’я особи, визначеної відповідальною за проведення громадських слухань:Пятницький Володимир Броніславович – головний архітектор громади, Кизилова Тетяна Миколаївна – головний спеціаліст відділу містобудування, архітектури та будівництва виконавчого апарату міської ради (м. Олевськ, вул. Свято-Миколаївська, 4, (І поверх), електронна пошта arhitecturaolevsk_miskrada@ukr.net).

 

Громадські слухання здійснюватимуться відповідно до Конституції України, Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Положення «Про громадські слухання» затверджене рішенням VIIІ сесії Олевської міської ради VIII скликання від 04.06.2021 № 333, розпорядження міського голови від 05.08.2024 № 196.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту