Робота – квиток до стабільності

В Коростенському районному сектору №3 філії Державної установи «Центр пробації» у Житомирській області 02 жовтня 2024 року з суб’єктами пробації проведена інформаційна бесіда щодо наявних вакансій на ринку праці в Житомирській області. Захід реалізовано з метою профорієнтації та подальшого працевлаштування засуджених.

Провели роботу із засудженими начальник Коростенського районного сектору №3 з питань пробації Анжела Козловець та фахівець Інна Стожук.

Начальник районного сектору з питань пробації довела до відома присутніх інформацію про те, що завод «КРОМБЕРГ ЕНД ШУБЕРТ» запрошує на постійну роботу жінок та чоловіків від 18 років без досвіду роботи та пропонує гідний рівень заробітної плати і повний соціальний пакет. Контактна адреса: вул. Покровська, 236, м. Житомир, 10005, тел.: (050) 435-45-85, (098) 239-69-81.

Додатково суб’єктам пробації повідомлено, що відповідно до чинного законодавства України, засуджена особа немає заборони щодо зміні місця проживання та місця роботи у межах держави, лише, відповідно до ст.76 Кримінального кодексу України, на засуджених осіб покладається обов’язок повідомляти уповноважений орган з питань пробації про зміну місця проживання, роботи або навчання.

По закінченню бесіди, клієнтам пробації вручено інформаційний лист-запрошення на роботу.

 

Коростенський районний сектор №3

філії ДУ «Центр пробації» у Житомирській області

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту