В Олевську відсвяткували День захисту дітей

1 червня для маленьких олевчан влаштували свято з нагоди Дня захисту дітей

Свій перший літній день Олевськ провів разом із 200 дітьми, в атмосфері дитячого сміху, веселощів та позитивних емоцій. Святкували День захисту дітей в Олевську просто неба, біля міського Будинку культури. Святкували гучно, весело та кольорово. Програма свята була різноманітною, тому кожен знайшов улюблену розвагу. Були проведені майстер-клас з моделювання повітряних кульок та цікаві ігри – «Пінгвін», «Пташки в гніздечку», італійська гра «Водоноси», «Велика путатина», танцювальні бої, «Їстівне-неїстівне». Із задоволенням діти взяли участь у флешмобі «Долоні майбутньої України», де на стенді залишали відбитки своїх рук.

Юні художники взяли участь у конкурсі малюнок на асфальті «Моя Олевщина», в якому 1 місце зайняла Остапчук Галина, 2 місце – Козачок Нікіта, 3 місце – Скрит Маргарита. Для співочих талантів влаштували пісенний конкурс у стилі караоке, в якому 1 місце здобула Талах Вікторія, 2 місце – Денякова Даша, 3 місце – Рибак Надія.

Варто зазначити, що до заходу були залучені різні категорії сімей з дітьми – учасників АТО, прийомних сімей, дитячих будинків сімейного типу, внутрішньо переміщених сімей та тих, хто опинились в складних життєвих обставинах.

Переможцям та учасникам конкурсів вручали подарунки та солодощі. У «меню» свята був і безкоштовний квас.

Протягом свята малечу розважали казкові герої – Ведмідь, Кіт, Мікі Маус, Білосніжка та Сонечко, які танцювали та фотографувалися з дітками.

Свято для наймолодших жителів міста організували Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Олевської міської ради, міський Будинок культури та відділ культури міської ради. Участь у проведенні заходів взяли директор краєзнавчого музею Анна Вжесінська (ведуча свята), ЦХЕТУМ (танцювальний колектив ТІП-ТОП), музична школа, Служба у справах дітей Олевської РДА, спеціаліст із захисту дітей Наталія Скумін  та представник Олевського бюро правової допомоги Максим Завірський.

Привітали дітей та батьків зі святом секретар міської ради Віталій Шейко та начальник Служби у справах дітей Олевської РДА Галина Орищук.

Фінансову допомогу на проведення свята надали Харченко А.М. та депутати міськради Хлань В.С., Рудницький О.З., Тимощук В.П.

Заходи до Дня захисту дітей також були проведені у літніх мовних таборах сіл Новоозерянка, Хочине та Майдан-Копищенський. Фахівці Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді міської ради Дубровець К.М. та Шишук Л.М. провели в Новоозерянці малюнок на асфальті «Моя сім’я» та ігри для дітей,в Хочине – малюнок на асфальті «Я люблю Україну», Майдані-Копищенському – спортивні змагання та акцію «Безпечні канікули».

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту