Олевському відділенню поліції передали новий Mitsubishi Outlander

 

Автопарк Олевського відділення поліції поповнився новим службовим автомобілем Mitsubishi Outlander. 18 службових автомобілів Mitsubishi Outlander урочисто передали територіальним підрозділам поліції області у Житомирі 20 червня. Всього в Україні їздитиме 635 таких авто.

Перед тим, як зробити перший робочий виїзд, іномарці влаштували «оглядини» біля міської ради. Бажаючим дозволили фотографувалися з японською чудо-технікою.

Поліцейські відділку показали і розказали чим цікава саме ця модель поліцейського авто. Mitsubishi Outlander отримані в рамках позабюджетної програми в рахунок оплати квоти за Кіотським протоколом (міжнародна угода про обмеження викидів в атмосферу парникових газів). Автомобілі обладнані сучасною системою універсального управління з повним приводом, що робить їх зручними для використання у повсякденній поліцейській роботі. Даний транспортний засіб обладнаний бензиновим та двома електродвигунами, які заряджаються за 30-40 хв від звичайної електромережі у 220В. Ці автівки не лише екологічні, а й економні – на 100 кілометрів вони беруть менше 2 літрів бензину, працюючи, окрім того, ще й на електриці. Модель доукомплектована рацією, відеореєстратором, проблисковими маячками та системами зарядки акумуляторів. Крім того, в авто будуть встановлені планшети, куди надходитиме інформація зі служби «102». Сподіваємось, що сучасна техніка полегшить поліцейським нести службу.

 «Ця машина їздитиме в межах міста, району на події, які надходитимуть на 102», – коротко зазначив начальник Олевського відділення поліції Сергій Савлук.

На роботу Олевського відділення поліції впливає не лише відсутність необхідного технічного забезпечення, а й  нестача кадрів. Виявляється на весь Олевськ лише 1 дільничний.

Але як сказав заступник голови Нацполіції України Олександр Фацевич

до поліцейських області під час урочистого вручення авто в Житомирі «Вам залишається служити з гідністю – це головне. За гроші честь не купиш. Ви прийняли Присягу і вона має бути у серці».

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту