Підприємство «Олевськ-Хліб» презентувало нову подову піч

На столі в кожної олевської родини має бути буханець запашного та свіжого хліба. Про це дбає місцеве підприємство ТОВ «Олевськ-Хліб».
27 червня підприємство організувало виставку продукції власного виробництва та презентувало нову хлібопекарську піч для випікання подових сортів хлібобулочної продукції. Ззовні нова піч являє собою 4 яруси (поди) всередині обладнаних нагрівальними елементами, в якій хліб випікається без використання спеціальних форм. Подова піч працює на паливних гранулах (пелетах), що дозволяє економити газ і тим самим знизити ціну на сорти подового хліба. До покупки підштовхнули покупці, зазначив директор ТОВ «Олевськ-Хліб» Олег Нечипорук, серед яких більшим попитом користуються подові хліби. Мовляв, смаки в людей змінилися, хоча і знаменитий «кирпичик» любити не перестали.
Всього підприємство виробляє близько 60 видів продукції, серед яких не лише хліб, а й кондитерські вироби, ситро, оцет та, навіть, макарони і гірчиця. 
Директор запевнив, що весь хліб виготовляється з натуральних компонентів, без використання шкідливих домішок, консервантів та підсилювачів смаку. 
Презентацію відвідали керуючий справами виконавчого комітету міської ради Юрій Русин, начальник управління економічного розвитку, транспорту, туризму, інвестицій та комунальної власності Олег Ковальчук, підприємці. Презентація була організована для розширення співпраці з місцевими підприємцями, які купують хліб для своїх торгових точок. «Давайте підтримувати свого виробника, своїх людей і свій бюджет», – влучно сказав директор підприємства.
Найцікавішим виявилась екскурсія до «святая святих» – хлібо-булочного цеху, де гостям показали подову піч, технологічні процеси виготовлення хліба. Там на власні очі побачили як і в яких умовах готується хліб. Такі моменти дозволяють створити більш довірливі відносини виробника зі споживачем. 
І на завершення варто додати, що як не змінювався світ та його смаки, хліб для українця це продукт №1.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту