В Олевську новий начальник поліції

Начальник Головного управління Національної поліції у Житомирській області В’ячеслав Печененко 19 липня представив нового начальника Олевського відділення поліції. Ним став Олексій Миколайович Зозуля.

Він народився 31 липня 1977 року у м. Олександрії Кіровоградської області, має вищу освіту. Службу в органах внутрішніх справ розпочав у 2001 році з дільничного інспектора міліції у м. Дніпропетровську, пізніше очолював сектор дільничних інспекторів міліції Жовтневого районного відділу Дніпропетровського міського управління ГУМВС України в Дніпропетровській області. Після кількарічної перерви у службі у 2014 році став до лав полку «Дніпро-1», де був заступником командира роти та командиром взводу. Також Олексій Зозуля вже 4 місяці працював заступником начальника в Олевському відділенні поліції. 

У представленні взяли участь міський голова Олег Омельчук, голова райдержадміністрації Дмитро Лазаренко, голова райради Віктор Троц, заступник керівника Коростенської місцевої прокуратури, старший радник юстиції Андрій Мамкута, працівники поліції.

Нагадаємо, що це вже 6 начальник поліції за останні 2 роки. 24 січня 2017 року, через стрілянину в центрі Олевська,  звільнили попереднього начальника відділку поліції Володимира Чумака, а вже 26 січня В’ячеслав Печененко представив виконуючого обов’язки, підполковника поліції Сергія Савлука. В цьому статусі він пропрацював майже півроку. Сергій Іванович не приховував своєї радості за колегу і за себе, бо не раз зізнавався, що через постійні заворушення через незаконне видобування бурштину працювати в Олевську двічі складніше.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту