Діє міжнародна підтримка підприємств аграрного та сільського господарства

 З метою розширення ринків збуту та збільшення доданої вартості продукції малих та середніх підприємств (МСП) і сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів (СОК) інформуємо про початок надання грантів в рамках проекту USAID “Підтримка аграрного і сільського розвитку”. Зацікавлені підприємства можуть надсилати концепції проектів для інвестування діяльності, спрямованої на збільшення доданої вартості у плодоовочевому та м’ясо-молочному секторах, впровадження нових технологій та післяврожайної обробки продукції, впровадження міжнародних стандартів якості та безпечності сільськогосподарської продукції, розширення ринків її збуту.

Гранти за цією програмою надаватимуться:

  • малим і середнім підприємцям;
  • виробникам сільськогосподарської продукції;
  • сільськогосподарським обслуговуючим кооперативам та їх об’єднанням;
  • малим і середнім підприємствам в сфері агропромислового сектору (переробка, логістика, збут, тощо);
  • галузевим сільськогосподарським асоціаціям.

Проект «Агросільрозвиток» планує надати протягом 2017 року приблизно 30 млн гривень в рамках цьогорічного програмного запиту через 25 запланованих грантів. Очікується, що сума кожної грантової угоди може коливатися в межах від 650 тис. грн. до 3 млн грн., але кінцева сума залежатиме від грантової діяльності та остаточних переговорів і може виходити за межі цього діапазону.

Заявки на гранти за даним запитом приймаються до 27 грудня 2017 року. За більш детальною інформацією щодо проекту та критерій участі звертатися до Дмитра Бєлона, менеджера грантів, е-mail grants@ukraineards.com або до Олександра Кондратенка на e-mail: wings@i.ua, тел.: 380504419911, 380680241413.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту