Поблизу с. Копище згорів 1 гектар сухої трави

25 липня о 17:50 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загоряння сухої трави поблизу с. Копище Олевського району. Про надзвичайну подію повідомив сільський голова.

По прибуттю, рятувальники встановили, що на полі за селом горить суха рослинність. Загрози розповсюдження на житлові будинки не було. Пожежу локалізовано о 18:45, ліквідовано о 23:02. Вогнем знищено 1 га сухої трави. Внаслідок надзвичайної події ніхто не постраждав. Причина пожежі наразі з’ясовується фахівцями.

В свою чергу, нагадуємо, що випалювання стерні, луків, пасовищ, ділянок із степовою, водно-болотною та іншою природною рослинністю, рослинності або її залишків у смугах відводу автомобільних доріг і залізниць, а також опалого листя у парках, інших зелених насадженнях та газонів у населених пунктах без дозволу органів державного контролю у галузі охорони навколишнього природного середовища або з порушенням умов такого дозволу — тягне за собою накладення штрафу на громадян від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту