Старостам розповіли про акцію для учасників АТО та оповіщення військовозобов’язаних

28 липня з в.о. старостами проведено нараду за участі міського голови Олега Омельчука. Реєстратор місця  проживання громадян міської ради Валентина Козловець наголосила старостам про надання звітності до першого числа місяця щодо осіб, які досягли 18-річного віку. Окремо нагадала про надання рішень щодо зміни назв вулиць. Заступник міського голови Яків Осипчук наголосив на розпорядженні голови Житомирської ОДА щодо перевірки використання сільськогосподарських земель у всіх населених пунктах ОТГ.

Керуючий справами виконавчого комітету Юрій Русин повідомив про проведення 14 серпня в Олевську акції для учасників АТО. Асортимент допомоги обов’язково повинен  містити «поліські гостинці» – варення та компоти з місцевих ягід (чорниці, малини, ін.). Отож, прохання долучитися до акції всіх бажаючих.

Військовозобов’язаних офіцерів запасу Олевська та населених пунктів ОТГ будуть повідомляти про проходження співбесіди та військово-лікарської комісії у Олевському райвійськкоматі з 31.07 по 02.08. На адресу міської ради вже надійшов відповідний лист. Оповіщення та виклики повісткою просять здійснити старост. Щоправда, у випадку відмови від отримання повістки або інших обставин мають скласти відповідні акти. Старости даною інформацією були схвильовані, розповіли про випадки погроз, і тому просили забезпечити додатковий супровід.

 

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту