Міський голова скликав позачергову сесію

4 серпня відбулася позачергова сесія міської ради. На порядок денний було винесено одне  питання «Про внесення доповнень до Програми соціально-економічного розвитку Олевської об’єднаної територіальної громади  на 2017 рік».

Для того, щоб отримати субвенцію в сумі 28 млн гривень з державного бюджету на інфраструктуру Олевської ОТГ, Міністерство регіонального розвитку поставило вимогу внести зміни у соц.-економічний план розвитку громади, а саме доповнити його об’єктами сільської місцевості.

Отож, програму доповнили пунктами про виготовлення проектної документації на капітальний ремонт (заходи енергозбереження) дитячих садочків в селах Сущани та Зольня, шкіл в селах Лопатичі та Замисловичі, капітальний ремонт доріг в м.Олевськ (Г. Тютюнника, М.Коцюбинського, Льонозаводської), в с.Тепениця (вул. Левчука), в с. Кам’янка (вул. Набережна). На питання «Чому саме ці вулиці в Олевську ремонтуватимуть?» відповів міський голова «На ці вулиці вже є фінансування із обласного бюджету, частково співфінансування від населення, тому їх  вписали в цей список».

З нового в переліку – будівництво сучасного центру безпеки в с.Хочине (об’єднані медична служба, служба рятувальників і поліцейські підрозділи). Це потрібно для того, щоб забезпечити населеним пунктам повну безпеку в разі виникнення надзвичайних ситуацій. Ще одна обов’язкова вимога міністерства – створення Центру надання адміністративних послуг. Оскільки, він фактично створений в приміщенні міської ради, його доведеться дещо реорганізувати під сучасні стандарти, доповнити новими послугами, можливо провести утеплення, на це держава теж дає кошти.

Детальніше про засідання сесії дивіться на відео

12 позачергова сесія 8 скликання Олевської міської ради

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту