«Київфарм» розмістить аптеку в центрі міста

31 серпня відбувся конкурс на оренду приміщення площею 44,2 м.кв., яке знаходиться в центрі міста, по вул. Княгині Ольги (у минулому приміщення статистики).

Згідно оприлюдненого оголошення, до міської ради надійшло 3 (три) заяви з пропозиціями про бажання взяти в оренду комунальне приміщення: від ТзОВ «Київфарм» з пропозицією 4420 грн, ТзОВ «АСТОРІЯ-ФАРМ» – 4000 грн., та Єгорова С.О. – 3100 грн. Всі заявки надійшли в запечатаних конвертах та були завірені на місці склеювання конверта печаткою і підписом заявника.

У присутності конкурсної комісії з питань оренди, відчуження комунального майна і конкурсного відбору суб’єктів оціночної діяльності та учасників конкурсу були відкриті конверти з пропозиціями. Відповідно до умов конкурсу перемогла найбільша запропонована ставка, тобто ТзОВ «Київфарм», інтереси якої представляла довірена особа, за її даними в приміщенні облаштують аптеку.

1 коментар

  • Для чого в Олевську стільки аптек??? Хтось з заступників рахував скільки них є в нас??? Чи лікуватися це нова стратегія ОТГ???

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту