Володимир Арешонков вручив грамоти Верховної Ради України жителям Олевської ОТГ

Народний депутат України Володимир Арешонков був присутній на сесії Олевської ОТГ, де нагородив трьох жителів громади медалями та грамотами Верховної Ради України за заслуги перед народом. Він наголосив, що дане рішення він зробив не сам, а за погодженням керівництва Олевська.

Нагороди отримали: вчитель біології та інформатики Кам’янської ЗОШ Денисюк Наталія Володимирівна, заступник головного лікаря з медичного обслуговування населення Олевського ЦПМСД Мельчинська Наталія Володимирівна та директор дочірнього підприємства Олевськторф Павлюк Сергій Олександрович.

Депутат Олевської ОТГ Зеновій Фіц підняв питання медицини, на що Володимир Арешонков повідомив, що голосування за медичну реформу відбудеться тільки якщо будуть прийняті всі необхідні передумови.

Зі слів народного депутата про освітню реформу, на даний момент було прийнято лише базовий закон, в якому прийнято концептуальні речі: 12-річна школа, профільні старші класи тощо. Ці кроки допоможуть Україні наблизитись до європейського рівня освіти.

Пізніше депутати обговорили тяжкі для населення питання: не легалізований видобуток бурштину, проблеми державного підприємства в отриманні ліцензій на видобуток торфу, підняття пенсій, закон про службу в органах місцевого самоврядування, мораторій на продаж землі, зміни до виборчого законодавства та зменшення мита для вживаних авто. На даний час, всі підняті питання потребують доопрацювання та будуть обговорені на засіданнях Верховної Ради України.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту