Розпочалась реконструкція Олевської гімназії

Зручні умови навчання для дітей – головний пріоритет сильних громад. Саме тому капітальний ремонт найбільшого навчального закладу міста став одним із основних завдань для Олевської ОТГ. Наразі триває реконструкція головного корпусу Олевської гімназії. Проходить заміна азбестоцементної покрівлі на покриття із профнастилу з утепленням горищного поверху.

Проект реконструкції спрямований на забезпечення комфортних та здорових умов навчання дітей, оптимізації економного споживання енергоресурсів, зменшення теплових втрат, а також впровадження комплексу заходів із застосування сучасних енергозберігаючих технологій. На реалізацію проекту необхідно 6968,167 тис. грн., з них 3825,213 тис. грн. – виділяє Олевська міська рада, 3142,954 тис. грн. – фінансування з Державного фонду регіонального розвитку.

Окрім заміни даху, також планується:  утеплення стін фасадів, облаштування підвалу та горищного приміщення, влаштування водостічної системи, заміна дерев’яних віконних і дверних блоків на металопластикові, розбирання  та влаштування підлог, влаштування ґанків, козирків, опорядження стін і стель та облаштування вентшахт і венткамер.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту