Гостомель, побратим Олевська, відсвяткував День селища

На християнське свято Покрови Пресвятої Богородиці, 14 жовтня, свій день  селища відзначив Гостомель. Була організована розважальна програма для дітей: аматори, майстер-класи, смаколики та атракціони. Пізніше відбулось урочисте відкриття фотовиставки «Україна – моє серце, Гостомель – моя душа», де були представлені фотознімки з суспільного життя селища.

Під час урочистої частини свята, на сцену були запрошені офіційні гості, серед них народний депутат України Михайло Віталійович Гаврилюк, український політичний діяч  Юрій Анатолійович Кармазін, представник міста-побратима, заступник Олевського міського голови Олександр Володимирович Ніколайчук та інші. Кожен був запрошений до вітального слова, були вручені більше 100 подяк і грамот та зареєстровано рекорд України – найбільший герб населеного пункту, намальований на склі. Від Олевської міської ради Гостомель отримав картину з зображенням герба України та офіційне привітання від міського голови.

Розважали гостей свята місцеві колективи, XLDeluxe, Charmlex, Scarlett, Flame, Vlada та Ангелія. Проте найбільше овацій зірвала зірка української естради, переможниця Євробачення Руслана. Своїми запальними, «дикими» мелодіями і танцями вона неабияк розпалила публіку. Свято супроводжувалося яскравими та незабутніми феєрверками.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту