Для Юрівського садочка придбали побутову техніку

В окремих селах Олевської об’єднаної територіальної громади демографічна ситуація складається якнайкращим чином, постає питання про створення дитячих навчальних закладів там, де їх раніше не було і  розширення вже існуючих.

Збільшується кількість бажаючих отримувати дошкільну освіту і в селі Юрове – на черзі до дитячого садочка 20 дітей. За словами завідуючої Ірини Хомутовської, є бажання створення ще однієї групи.

Нещодавно Олевська міська рада виділила кошти для Юрівського дитячого садочка «Пролісок» на покращення матеріально-технічної бази. Було закуплено те, що необхідно для закладу, за зверненнями його працівників.

Для харчоблоку було придбано новий холодильник та посуд, зокрема каструлі, ножі, сковорідки та інше кухонне приладдя. В спальні для діток з’явилися 26 новеньких покривал. Крім того було проведено поточний ремонт системи опалення та придбано бактерицидну лампу.

За поданням депутата Житомирської обласної ради Олександра Ніколайчука,  для дитячого садочка «Пролісок» закупили ноутбук та мікрофон для проведення урочистих заходів.  

Дитячому садочку також часто допомагають батьки вихованців та спонсори. Наприклад, за спонсорські кошти був відремонтований актовий зал садочку.

Як у всіх закладах бюджетної сфери по Україні, в Юрівському садочку є свої проблеми, зокрема – це заміна електропроводки, дверей, системи опалення та меблів. Робота по покращенню матеріально-технічної бази закладу буде продовжуватись.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту