Переможці міського конкурсу «Моє квітуче місто»

Вже шостий рік в  Олевську проводиться конкурс «Моє квітуче місто», в якому беруть участь кращі господині-квіткарки міста.

 Варто подякувати всім жителям міста, які висаджують клумби на подвір’ях і за парканами, дбають про благоустрій та порядок своєї території, а відтак показують приклад  сусідам та оточуючим. Особливо за добру звичку дякуємо жителям центральних вулиць.

30 жовтня, перед початком засідання виконавчого комітету, міський голова Олег Омельчук нагородив переможців міського конкурсу «Моє квітуче місто -2017» грамотами та подарунками.

Перше місце посіла Харченко Любов Яківна, яка проживає на вулиці Ціолковського. На її подвір’ї окрім квітів, безліч садових фігур та раритетних речей. Любов Яківна схвильовано розповідає про улюблену справу на пенсії «Років з 10 я займаюсь благоустроєм свого двору. Після смерті бабусі забрала всі старовинні речі до себе і розставила їх у дворі».

Друге місце посіла жителька вулиці Свято-Миколаївської Рябой Любов Іванівна. За парканом свого дому вона висадила композицію з чорнобривців та туй. Вони неабияк прикрашають та привертають увагу своєю скромністю та акуратністю. Ловиш себе на думці, якби так робили всі. І головне, вона не побоялася, що квіти зламають, розтопчуть чи вкрадуть.

Третє місце посіла жителька вулиці Зелена Ковальчук Лариса Василівна. В неї не лише розмаїття квітів, але й вазонів, які вона дбайливо доглядає щодня. Впевнена, що квіти продовжують життя людини.

Коли їздили вулицями міста на початку серпня, бувало, що господарів не було вдома (фото робили тільки з дозволу власників), були й  такі, що  відмовлялися від участі, часто через високий паркан і не розгледиш тої краси, але нам вдалося знайти квітучі садиби. Отож, дякуємо всім за участь у конкурсі.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту