Прес-тур по об’єктам Олевської ОТГ

6 листопада на Олевщині знову відбувся прес-тур, організований Житомирським РВ «Асоціації міст України». Приїхали журналісти обласного телебачення та інформаційно-аналітичного видання TIMES.ZT, їх зустрічав заступник міського голови Олександр Ніколайчук.

Спочатку журналісти відвідали село Кишин, зокрема дитячий садочок та школу. Кишинський ДНЗ наразі готується до відкриття – відбувається утеплення стін, проводяться внутрішні роботи. В Кишинській школі відбувається заміна вікон та капітальний ремонт внутрішніх санвузлів. Також журналісти відмітили поточний ремонт доріг у селі.

В Олевську була зосереджена увага на дошкільній освіті та дорогах. У мікрорайоні «Квадрат» було проведено капітальний ремонт дороги, під’їздів до багатоповерхівок та тротуарів.  У садочку «Золотий ключик» капітально ремонтують та утеплюють дах і стіни, також вже розмальовано одну стіну в яскраві дитячі кольори.

Також журналісти відвідали садочок «Малятко», в якому вони були під час проведення реконструкції, де вже завершились ремонтні роботи, та побачили капітальний ремонт дороги по вул. Володимирська. Відзняли, як у дитячому садочку «Струмочок», що знаходиться поблизу Будинку культури, замінюють та утеплюють дах і стіни. Разом з тим, відвідали спортивний майданчик для занять Workout.

Незабаром журналісти, що приїжджали до Олевська, підготують репортажі про громаду.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту