ПРАЦІВНИКІВ КУЛЬТУРИ ПРИВІТАЛИ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ

Жодне свято або подія не проходить без участі працівників культури. Зазвичай вони влаштовують концерти для інших, цього разу інша, урочиста, нагода стояти на сцені, бо 9 листопада їх свято – День працівників культури та аматорів народного мистецтва.
З цієї нагоди в Будинку культури відбувся святковий концерт. В одному залі зібралися працівники будинків культури, сільських клубів, бібліотекарі, аматори народного мистецтва, працівники музичних шкіл, краєзнавчих музеїв та всіх причетних до свята.
Привітати їх з професійним святом прийшли заступник міського голови Яків Осипчук та заступник голови райради Олександр Ковальчук.
У своєму виступі Осипчук Я.М. подякував працівникам культури за співпрацю, участь у всіх заходах, проведені Дні села та зазначив, що лише культура виконала всі поставлені перед нею завдання. Начальник відділу культури міської ради Ірина Кльоц привітала всіх зі святом та подякувала тим, хто допомагає галузі. Серед них і двоє в.о. старост: села Лопатичі Горпиніч Н.М. та села Тепениця Кайданович В.Й.
Цього дня десятки працівників культури нагородили грамотами міської ради, управління культури міської ради, районної ради та РДА, Житомирської обласної ради, управління культури Житомирської ОДА.
Відзнакою управління культури Житомирської ОДА «Золоті джерела» нагородили методичний кабінет Міського будинку культури, як кращу методичну службу в області за підсумками роботи у 2016 році.
Грамотою та грошовою премією міської ради нагородили завідувача клубу с.Варварівка Давидюк Л.М., завідувача бібліотеки-філії №26 с.Покровське Яценко С.М., художнього керівника Міського будинку культури Бреслаш О.В., методиста Міського будинку культури Васильчука І.М., директора Олевського народного краєзнавчого музею Вжесінську А.О., головного спеціаліст відділу культури міської ради Шадуру І.А.
Для колег та присутніх в цей день виступали Олена Бреслаш, Ігор Васильчук, Наталія Романчук, ансамбль художньої самодіяльності Будинку культури села Кишин «Калина», ансамбль Фаворит.
Жартівливими гуморесками на сцені веселили учасники ансамблю художньої самодіяльності села Кишин – Валентина Табачна, яка є автором і виконавцем віршів, та Руслан Михайленко. Ідея з гумористичними номерами, як правильно сказати, не лише цікава, а й потрібна сьогодні. Приємно бачити на сцені нові обличчя та молоді таланти.
Культпрацівники Олевщини тримають високу планку на обласному та всеукраїнському рівнях, а це означає, що ми маємо конкурентоздатну культуру. А взагалі за словом культура стоїть набагато більше, ніж ми звикли вважати. Добре, що вона в надійних руках наших працівників, які її бережуть, передають та популяризують.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту