Коли ти небайдужий до людей

У переддень новорічних свят до Кишинського стаціонарного відділення приїхали жительки Олевська – Лозко Надія Павлівна, Троц Марія Миколаївна та Ковальчук Валентина Іванівна.

 «Ми прихожани церкви нашої православної. В мене теж були батьки, дуже слабі, я їх доглядала. Людина тільки тоді осознає своє положеніє, коли у своїй хаті, на своїх рідних переживає горе. Період старості він найважчий в нашому житті … Вітаємо всіх дуже щиро, бажаємо з Божим благословенням дочекати свята Різдва Христового, Василія та Водохреща… Щоб частіше до вас приїжджали люди, щоб не забували, а в серцях людей було більше людяності та співчуття», – сказала пані Валентина.  

Вони зібрали для підопічних солодощі та фрукти, продукти харчування. Таким чином жінки вирішили підтримати їх. Сподіваються, що своїм прикладом вони надихнуть й інших людей на добрі справи.

Вони пройшлися по всім кімнатам та особисто роздали подарунки, поспілкувалися з бабусями і дідусями, персоналом. Старенькі раділи подарункам, а потім плакали , адже багатьох з них ніхто ніколи не провідує. Немічні та самотні найбільше чого вони потребують в житті це уваги.

1 коментар

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту