Здійснять поточний ремонт доріг у напрямку Замислович та Журжевич

4 січня під головуванням міського голови Олега Омельчука відбулась нарада з питань поточного ремонту доріг між населеними пунктами в громаді. У нараді взяли участь директор Олевського райавтодору Існюк О.Г., директор «Рім-Богдан» Шибецький В.П., начальник ПАТ «ШБУ-42» Кравченко М.К., заступник міського голови Ніколайчук О.В., начальник управління містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства Ніколайчук В.П. та начальник відділу містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства Верещако В.К. Долучились до обговорення проблеми начальник відділу освіти, молоді та спорту Левченко В.П., головний лікар ЦПМСД Орлицька Л.В. та депутат міської ради Торгонський В.І.

Найбільш проблемними залишаються дороги у напрямку сіл Замисловичі та Журжевичі. Сюди майже не їздять рейсовий та шкільний автобуси, ледь достається швидка. Ситуацію загострюють постійні дощі та плюсова температура.   

До вирішення питань приступлять вже 5 січня, тобто завтра. Обговорено конкретні завдання та терміни. Завтра техніка райавтодору проведе грейдерування дороги в напрямку Покровське-Журжевичі та підсипку доріг у напрямку Шебедиха-Устинівка. 8-9 січня планується провести грейдерування доріг у напрямку Тепениця-Замисловичі. 5 січня ШБУ-42 проведе грейдерування у напрямку Стовпинка-Держанівка-Жубровичі.

Міська рада в черговий раз звернеться з проханням до директора Білокоровицького лісгоспу Шевчука Ю.І., щоб прогрейдерувати дороги на Новоозерянку, Озерянку, Дружбу, Замисловичі зі сторони Новоозерянки.

Про автодороги у напрямках «Олевськ-Тепениця-Артинськ-Обище-Замисловичі» та «Покровське-Рудня-Журжевичі» говорили як про пріоритетні для громади. Вони постійно знаходяться у «кричущому» стані, тому на них планують виготовити проектно-кошторисну документацію на капітальний ремонт. З даною пропозицію міська рада буде звертатися до ОДА, так як дороги передають на баланс обласних державних адміністрацій.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту