Різдвяний концерт від Свято-Миколаївської церкви

З давніх часів однією з найпрекрасніших християнських традицій є спів колядок на Різдво. Чудові по своїй доброті, щирості і змісту, вони являють маленькі різдвяні розповіді про великі події, про радісну звістку, що зійшла на землю, і прославляють народження Спасителя світу. З року в рік прихожани Свято-Миколаївської церкви організовують благодійний вечір, на якому виконують колядки та різдвяні пісні, аби поділитися радістю народження Сина Божого. Цього року концерт відбувся 12 січня.

У фойє Будинку культури розмістили традиційну новорічну ярмарку, де продавали солодощі, вироби ручної роботи та церковні атрибути. Її організували прихожани Свято-Миколаївського храму.

Зал Будинку культури, на 550 глядачів, ледь вмістив всіх бажаючих. Декому місця не вистачило і довелося стояти. Так людно тут буває лише на цьому заході. Перед початком концерту  до присутніх звернувся ієрей Свято-Миколаївської церкви Сергій Сяський «Нам треба кожного дня просити у Нього про допомогу, щоб нам ставати кращими, нам ставати добрішими, нам ставати любвіобільнішими, прощаючи один одного. Тільки в цьому заключається пришестя на цю землю Господа нашого Ісуса Христа».

Зі словами привітань виступив і голова Олевської ОТГ Олег Омельчук, який теж був присутнім на святі.

На сцені звучало багато колядок, щедрівок. Також було багато життєвих постановок за участі дітей. Участь у концерті взяли хор Свято-Миколаївського храму та дитяча недільна школа.

Фінальною піснею в цей вечір стала всім відома «Многая лєта». Її виконували усі учасники концерту. Не соромилися підспівувати і присутні в залі.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту