Безхазяйне майно, директор школи боротьби та інші питання виконкому

26 січня відбулося перше у 2018 році засідання виконавчого комітету. З 34 членів виконкому на засідання прийшли 30. Було розглянуто 18 питань, серед яких затвердження плану роботи на І півріччя 2018 року, зміна та присвоєння адресних номерів, затвердження калькуляцій, актуалізація даних квартирного обліку тощо.

За поданням міського голови Олега Омельчука на посаду директора комунальної установи «Олевська дитячо-юнацька спортивна школа боротьби» Олевської міської ради виконком погодив кандидатуру Володимира Попкова. Завдяки йому про борців Олевщини знають не лише на обласному рівні, а й на всеукраїнському та міжнародному. Підпишуть відповідний контракт з керівником установи терміном на 3 роки. Раніше Володимир Попков був виконуючим обов’язки директора.

Одноголосно члени виконкому підтримали взяття безхазяйного нерухомого майна на облік. Мова йде про незавершене будівництво житлового будинку по вул. Партизанська, 31 в с. Копище та незавершене будівництво котельні по вул. Партизанська, 50г в с. Копище. Мета встановлення на облік – визначити власника майна та не допустити знищення будівель, так як дані об’єкти знаходяться в занедбаному стані.

ТОВ «Фалькон-Пауер» звернулося з проханням розмістити зовнішню рекламу на території громади, а саме: в селі Тепениця по вул. Центральній та в с.Кишин по вул. Житомирській. Члени виконкому підтримали відповідне рішення.

Виконком Олевської міської ради вирішив укласти та затвердити договір найму соціального  житла в селі Сущани з дитиною-сиротою. Хлопець перебував на соціальній позачерговій черзі громадян, що потребують поліпшення житлових умов. Термін найму – 10 років.

Було надано дозвіл на зрізання аварійних, стиглих дерев, а саме: в м. Олевськ по вул. 40 років Перемоги, 2, поблизу дитячого садочка «Малятко» та обрізання великих гілок на деревах, розташованих по вул. Свято-Миколаївській, 85-а. В смт. Дружба зріжуть 10 тополь, 2 липи і 2 ялини. В смт. Діброва зрізатимуть дерева на кладовищі. Також зріжуть березу та 2 тополі по вул. Молодіжна, 1 в с. Покровське.  Начальник управління містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства Віктор Ніколайчук повідомив, що останнім часом все більше громадян звертаються з проханням зрізати дерева. Часто такі дії викликають суперечки між сусідами, коли одні люди хвилюються, що дерево завелике та може впасти під час негоди, а інші турбуються про збереження зеленого насадження. Також Віктор Петрович нагадав, що процес зрізання аварійних дерев дуже складний та дороговартісний. Адже забезпечення техніки безпеки під час робіт потребує наявності спеціалізованої техніки та відповідних служб.

З метою задоволення потреб населення, установ, організацій та суспільного виробництва Олевської міської об’єднаної територіальної громади в послугах з роздільного збирання, вивезення і розміщення твердих побутових відходів на полігонах ТПВ та визначення виконавця даних послуг на території об’єднаної громади, який може забезпечити виконання обов’язків на відповідному рівні та з найменшою вартістю їх надання виконавчий комітет вирішив провести конкурс. До відповідної конкурсної комісії увійдуть: перший заступник міського голови з питань економічного розвитку, інвестицій та земельних відносин, голова комісії Олександр Ніколайчук, начальник управління містобудування архітектури, будівництва та ЖКГ міської ради, заступник голови комісії Віктор Ніколайчук, провідний спеціаліст відділу житлово-комунального господарства та цивільного захисту населення міської ради, секретар комісії Ніна Бородавко, начальник відділу житлово-комунального господарства та цивільного захисту населення міської ради, член комісії Олексій Торгонський та в.о. старости Руднє-Бистрянського старостинського округу, член комісії Валентин Ратушинський.

Володимир Попков

 

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту