Сектор з питань пробації співпрацюватиме зі ЗМІ

29 січня в приміщенні міської ради відбулась зустріч Олевського районного сектору з питань пробації з представниками місцевих ЗМІ, організована з метою підвищення обізнаності жителів про функції та методи роботи сектору.

Пробація – це система наглядових та соціально-виховних заходів, що застосовуються за рішенням суду та відповідно до закону до засуджених, виконання певних видів кримінальних покарань, не пов’язаних з позбавленням волі, та забезпечення суду інформацією, що характеризує обвинуваченого.

На зустрічі були присутні начальник Олевського районного сектору з питань пробації майор внутрішньої служби Мельник Наталія Анатоліївна, старший інспектор капітан внутрішньої служби Козловець Анжела Анатоліївна, інспектор Стужук Інна Костянтинівна, представники засобів масової інформації. Було обговорено питання розміщення головної інформації та новин даного сектору на сторінках місцевих газет та веб-сайтів.

Мета пробації полягає у забезпеченні безпеки суспільства, шляхом виправлення засуджених, запобігання вчиненню ними повторних кримінальних правопорушень та забезпечення суду інформацією, що характеризує обвинувачених, з метою прийняття судом рішення про міру їхньої відповідальності.

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту