Конкурс з визначення виконавця послуг по організації роздільного збирання та вивезення твердих побутових відходів від багатоквартирних будинків

Олевська міська рада, відповідно до рішення виконкому від 26 січня 2018 року, оголошує конкурс з визначення виконавця послуг по організації роздільного збирання та вивезення твердих  побутових відходів від багатоквартирних будинків в м.Олевськ.

Для участі у конкурсі потрібно надати оригінали або копії наступних документів: виписку з Єдиного державного реєстру юридичних та фізичних осіб-підприємців; балансовий звіт суб’єкта господарювання за останній звітній період; довідки відповідних органів державної фіскальної служби і Пенсійного фонду України про відсутність (наявність) заборгованості за податковими зобов’язаннями та платежами до Пенсійного фонду України; документ, що містить  інформацію про технічний потенціал суб’єкта господарювання (кількість спеціально обладнаних транспортних засобів, які перебувають на балансі суб’єкта господарювання, наявність власної ремонтної бази та контейнерного парку тощо); документ, що містить відомості про обсяги надання послуг з вивезення твердих побутових відходів за останній рік; технічні паспорти  на транспортні засоби та довідки про проходження ними технічного огляду; довідки про забезпечення створення умов для щоденного миття спеціально обладнаних транспортних засобів, їх паркування та технічного обслуговування; довідки про проходження водіями медичного огляду; документ, що містить відомості про досвід роботи з надання послуг з вивезення твердих побутових відходів; інші документи, які подаються за бажанням учасника конкурсу і  містять відомості про його здатність надавати послуги з вивезення твердих побутових відходів належного рівня якості (впровадження роздільного збирання, інформація про наявність служби по роботі з споживачами тощо).

Конкурсна пропозиція подається особисто або надсилається поштою конкурсній комісії у конверті, на якому зазначаються повне найменування і місцезнаходження організатора та учасника конкурсу, перелік послуг на надання яких подається пропозиція. Конкурсна пропозиція друкується та підписується учасником або особою уповноваженою на право підпису від імені учасника. Повноваження цієї особи зазначаються у письмовому дорученні, що входить до складу конкурсної пропозиції. Всі сторінки пропозиції, на яких зроблені будь-які окремі записи або правки позначаються ініціалами особи, що підписує пропозицію. Конкурсна пропозиція повинна бути прошита, мати нумерацію сторінок та реєстр наданих документів. Прийом конкурсних пропозицій та документів учасників триває впродовж 30 днів з часу публікації оголошення.

З умовами конкурсу можна ознайомитися на офіційному сайті Олевської міської об’єднаної територіальної громади olevsk-gromada.gov.ua  або у секретаря конкурсної комісії Бородавко Н. А. за адресою: м. Олевськ, вул. Свято-Миколаївська, 4, управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства. Телефон для довідок: 068 8949890.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту