Соціально-економічний план та інші питання бюджетної комісії

5 лютого відбулось засідання бюджетної комісії. Було розглянуто ряд питань, які виноситимуться на сесію. Зокрема, харчування дітей, співробітництво територіальних громад, чисельність апарату міської ради тощо. На засіданні були присутні: заступники міського голови Олександр Ніколайчук та Яків Осипчук, секретар міської ради Віталій Шейко, начальник фінансового відділу Катерина Горпинич, а також депутати: Ганна Кручко, Володимир Халімончук, Віктор Хлань, Микола Атанов, Олег Ковальчук.

Найбільше дискутували депутати на рахунок соціально-економічного плану. До нього увійшли всі пропозиції депутатів та установ: будівництво доріг, ремонт шкіл та садочків, покращення закладів медицини та інші.

Депутат Віктор Хлань озвучив багато зауважень до плану. На його думку, потрібно було виокремити декілька проектів, інші ж виключити, щоб загальна вартість об’єктів приблизно дорівнювала минулорічному об’єму доходів. Олександр Ніколайчук зауважив, що в 2017 році в соціально-економічному плані теж було багато об’єктів, але деякі все-одно довелося додатково включати. Така кількість об’єктів зумовлюється тим, що можливі надходження додаткових коштів з обласного та державного бюджетів, які потрібно буде оперативно освоїти. Також постало питання як визначити «менш важливі проекти», які мають виключити з плану.

До спільного рішення депутати так і не дійшли, «за» соціально-економічний план проголосували Микола Атанов та Олег Ковальчук. «Утримались» Віктор Хлань, Ганна Кручко і Володимир Халімончук. Всі розглянуті бюджетні питання будуть винесені на розгляд депутатів міської ради на чергову сесію, яка відбудеться 8 лютого.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту