В Олевську вшанували Героїв Небесної Сотні

20 лютого Україна відзначає День Героїв Небесної Сотні, згадуючи велику людську, громадянську і національну відвагу та самовідданість, силу духу і стійкості громадян, завдяки яким змінено хід історії нашої держави.

На площі Соборній в Олевську зібрались представники бюджетних установ та небайдужі місцеві жителі, вшановуючи квітами та хвилиною мовчання пам’ять про подвиг кращих нащадків України.

«Ми згадуємо тих людей, які положили своє життя за віру в наших серцях, за сподівання кращого для нас, наший дітей, внуків. Якщо подивитись в історію, то вже, мабуть, століття йде визвольна боротьба. Події, що відбулись 4 роки тому –  один із вагомих поштовхів, які сьогодні показують, що Україна є, що в ній живуть люди, які готові віддати своє життя за Україну, за наше європейське майбутнє, за те, щоб свавілля влади не було ні зараз, ні завтра, ні в далекому майбутньому. Тому ми пам’ятаємо Героїв Небесної Сотні, несемо в серцях їхній подвиг. Слава Героям, Слава Україні», – зазначив секретар Олевської міської ради Віталій Шейко.

Після хвилини мовчання присутні поклали квіти та запалили лампадки біля стенду Героїв Небесної Сотні.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту