Секретар міської ради взяв участь у навчаннях зі стрільби

На фото: секретар ради Віталій Шейко другий зліва

Олевський район прийняв участь в «Єдиному всеукраїнському стрілецькому дні», йдеться на сайті Олевської райради та РДА. Захід проходив 15 лютого на базі Новоград-Волинського загальновійськового полігону частини А0409.

Олевський район представляли 30 осіб, які входять до складу роти охорони Олевського РВК. Рота охорони є структурним підрозділом Олевського РВК, який створюється на особливий період і діє відповідно до покладених на нього завдань.

Особовий склад військовозобов’язаних Олевського району взяв участь у виконанні вправ стрільб з автомата «Калашникова» (АК-74) та пістолета «Макарова» (ПМ). Заняття на полігоні були організовані на 5 навчальних місцях, де кожен військовозобов’язаний зміг вивчити заходи безпеки під час стрільб, будову стрілецької зброї, потренуватись у виконанні нормативів неповного розбирання (складання) зброї та практично виконати вправи стрільби з АК-74 та ПМ. Допомагали в організації занять голова Олевської РДА Дмитро Лазаренко та секретар Олевської міської ради Віталій Шейко, йдеться в статті. Секретар міськради теж випробував себе у стрільбі з автомата та пістолета.

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту