Кращим хірургом області 2017 став Олег Казюк

Президія Асоціації хірургів Житомирської області оголосила переможців конкурсу «Кращий хірург області 2017 року». За результатами  голосування у другому турі конкурсу президія Асоціації оголосила переможцем завідуючого хірургічним відділенням Олевської ЦРЛ, нині головного лікаря установи Олега Васильовича Казюка. Нагороджений відповідною грамотою за підписом голови Асоціації, доктора медичних наук та професора П.С. Русака і грошовою премією.

Довідково.

  1. 1. П.І.Б.: Казюк Олег Васильович
  2. Посада: Головний лікар КУ «Олевська ЦЛ», 0,5 ставки хірург хірургічного відділення. З 2004р. по 4 жовтня 2017р. працював на посаді завідувача хірургічного відділення Олевської ЦЛ.
  1. Стаж: лікаря-хірурга 24 роки.
  2. Категорія: вища по хірургії.
  3. Для участі у конкурсі рекомендований хірургічним товариством Олевського району та асоціацією медичних працівників району. З 1994 року після закінчення лікувального факультету Івано-Франківської державної медичної академії працює в Олевській ЦРЛ, як лікар-інтерн за спеціальністю «хірургія», після закінчення інтернатури – лікар-ординатор хірургічного відділення Олевської ЦРЛ. З 2004р. по 4 жовтня 2017р. працював на посаді завідувача хірургічного відділення Олевської ЦЛ. З 05.10.2017р. призначений головним лікарем КУ «Олевська ЦЛ». Казюк О.В. залишається хірургом (0,5 ставки хірурга стаціонару, ургентує та чергує). За роки очолювання відділення і всієї хірургічної служби району завдяки його організаційним, вольовим і кваліфікаційним здібностям хірургічна служба району була завжди однією з кращих в системі охорони здоров’я області. Займається впровадженням новітніх технологій в хірургії, виховав та навчив плеяду висококваліфікованих лікарів-хірургів. З 1998 року голова асоціації медичних працівників Олевського району. В листопаді 2015 року був висунутий кандидатом до обласної ради від Олевського району і при абсолютній перевазі серед інших кандидатів в районі став депутатом Житомирської обласної ради VІІ скликання. За його активної участі 2016 році було надано кошти в сумі 510 тис.гр., а в 2017 році – 600 тис.гр., які були використані для капітального ремонту хірургічного відділення ЦРЛ, по суті реанімованого приміщення в якому не проводився капітальний ремонт більше 40 років. За сприянням Казюка О.В. придбано апарат ШВЛ (250 тис.гр.), портативний рентген апарат (250 тис.гр.). Казюк О.В. користується повагою в колективі лікарні і серед населення району, як відмінний фахівець-хірург. За успішну працю нагороджувався Почесною грамотою МОЗ, двічі Почесною грамотою УОЗ, Почесною грамотою Житомирської обласної ради.

Товариство хірургів, медичні працівники

Олевського району

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту