Інтернет – це частина твого життя. Зроби його безпечним!

В сучасному житті мають місце випадки, коли діти, викладають в Інтернеті адреси, номери телефонів, фотографії та особистісні дані дітей та батьків. Ці дані відслідковують  і використовують сторонні особи, які чинять психологічний тиск на дітей та батьків, в своїх інтересах підкуповують дітей подарунками та коштами, вимагаючи в обмін на це у дітей негативної інформації про їх сім’ю. Далі ця інформація поширюється в Інтернеті, на різного роду сумнівних «правозахисних» сайтах. Наголошуємо батькам на необхідності систематичного контролю за користуванням дітьми соціальними мережами, на дотриманні як дітьми, так і самими батьками правил безпеки, перебуваючи в мережі.

          Також будьте пильними та відслідковуйте користування дітьми інтернет-мереж, адже на даний час існують суїцидальні онлайн-ігри “Синій кит”, ” Тихий дім” та інші варіації найменувань, які швидко втягують дитину у віртуальний світ. Оскільки такими групами керують досвідчені психологи, їхня цільова аудиторія — тинейджери з проблемами у стосунках з однолітками чи батьками.

         Більше спілкуйтеся та цікавтеся як проводить час Ваша дитина,  які сайти вона відвідує, адже Ваша пильність, турбота та увага може врятувати дитину від суїцидальних наслідків!

                                 КУ «Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Олевської міської ради»

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту