Святковий концерт до Міжнародного жіночого дня

В Олевському будинку культури відбувся святковий концерт «Жінка. Весна. Кохання» до Міжнародного жіночого дня. У фойє МБК централізована бібліотечна система презентувала виставку «Мамина хустка – оберіг родини». Також перед концертом всі присутні жінки отримали квіти від Олевської міської ради, райдержадміністрації та районної ради.

Розважали присутніх жінок місцеві виконавці та колективи, зокрема: народний інструментальний ансамбль «Фаворит», народний ансамбль «Калиновий цвіт», народний аматорський гурт «Олевчани», ансамбль МБК, Назар Григорчук, Марина Долібець. Декілька номерів презентував танцювальний колектив Modern, по завершенню яких діти привітали свою наставницю Марію Туровець квітами та кульками.

Читайте також: виступ дошкільнят на святковому концерті до Міжнародного жіночого дня.

Привітати жінок зі святом прийшли заступник міського голови, депутат обласної ради Олександр Ніколайчук, голова районної ради Віктор Троц та голова райдержадміністрації Дмитро Лазаренко. Вони висловили найкращі побажання прекрасній половині людства та побажали жіночого щастя. «Хочеться привітати вас зі святом. Бажаю кожному з вас, вашим родинам посмішки на обличчях і всього найкращого. Я дуже радий, що попри зайнятість, попри всі негаразди, які кояться в країні у вас є можливість, є бажання, є час прийти сьогодні до нас, почути наші привітання, побачити концерт. Зі святом!», – сказав Олександр Ніколайчук.

З привітаннями, подяками та грошовими подарунками на святковий концерт також завітав народний депутат України Володимир Арешонков. Він особисто виконав для жінок Олевщини пісню та «передав естафету» керівництву Олевщини, на що «відгукнувся» голова райдержадміністрації Дмитро Лазаренко, мовляв, не проти продовжити традицію в наступному році.

Народний депутат України Володимир Арешонков вручив подяки прийомним матерям та матерям-вихователям будинків сімейного типу: Юсуповій Галині Захарівні, Лук’янчук Галині Михайлівні, Савченко Валентині Миколаївні, Ковалінській Тамарі Михайлівні, Торгонській Альоні Вікторівні, Омельчук Галині Григорівні, Черних Галині Миколаївні, Макарчук Наталії Михайлівні, Вакуліч Аллі Миколаївні.

 Привітала жительок Олевської громади також голова власного благодійного фонду Олена Тищенко. Дві багатодітні сім’ї Буско та Невойт, які налічують по 6 дітей в кожній, отримали теплі пледи та великі продуктові набори. Олена Тищенко відмітила щирість та душевність місцевих жителів та сказала, що завжди з радістю приїжджає на Олевщину.

Варто відмітити, що в Україні на державному рівні планується переформатування 8 березня з Міжнародного жіночого дня на День боротьби за права жінок, причому запропоновано позбавити його статусу вихідного.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту