Олевські музиканти – лауреати обласного фестивалю «Мелодія»

28 березня олевські музиканти взяли участь в обласному фестивалі інструментальної музики «Мелодія», що проходив у Коростишівському будинку культури.

Загалом у фестивалі взяли участь 32 конкурсанти з різних куточків Житомирщини. Олевську громаду представляли народний інструментальний ансамбль «Фаворит» та вчителі Олевської музичної школи – скрипачка Тетяна Нестерук і концертмейстер Юлія Кравченко.

Конкурсанти мали змогу брати участь у трьох номінаціях: «оркестри», «ансамблі» та «солісти-інструменталісти». Виступи учасників прослуховувало та оцінювало компетентне журі, до складу якого увійшли провідні фахівці інструментальної музики та представники організаторів.

Тетяна Нестерук та Юлія Кравченко виступили з номерами Астор П’яццола «Plus ultra» і Ігор Фролов «П’єса у стилі блюз». Висока артистичність, виконавська майстерність та складність твору допомогли олевчанкам посісти І місце, отримавши диплом лауреата І ступеня.

Не менш достойно виступив «Фаворит». Олевський ансамбль виконав два хіти Survivor «Eye Of The Tiger» та Bill Conti «Gonna Fly Now», відомих всім із кінофільмів «Роккі». Народний інструментальний ансамбль «Фаворит» став лауреатом IV ступеня.

На цих досягненнях олевські музиканти не зупиняються. На черзі в планах Всеукраїнська музична олімпіада «Голос країни».

1 коментар

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту