Віктор Данюк провів мотиваційні лекції у школах Олевська

Напередодні свого сольного концерту учасник Голосу країни-8 Віктор Данюк провів мотиваційні зустрічі зі старшокласниками шкіл Олевська. Талановитий виконавець відвідав свою рідну ЗОШ №2, гімназію та ЗОШ №3.

Головна мета таких зустрічей – донести до молоді, що можна досягнути великих цілей, якщо старанно працювати, не зупинятись на досягнутому, перешкодах, вчитися на власних помилках і не падати у відчай у разі невдачі.

Окремий час Віктор виділив на донесення молодому поколінню важливість рідної мови, не цуратись її та свого маленького містечка Олевськ.

По завершенню лекцій Віктор Данюк завітав до своїх вчителів Олевської загальноосвітньої школи №2, які зустріли його з теплом та ласкою. Учням шкіл молодий виконавець порадив не забувати своїх вчителів, поважати їхню та батьківську думку, адже це люди, які хочуть для дітей найкращого.

В свою чергу, школярі запитували Віктора про участь у вокальному телешоу, його переживання та емоції. В кінці зустрічі присутні фотографувались з виконавцем, брали автограф, дарували квіти.

Фото Анна Красильнікова

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту