Жителі села Покровське зібрали допомогу для бійців АТО

Коли на нашій території панує спокій – на сході України йде кровопролитна війна. Ми можемо спокійно жити і працювати, дітки ходити до школи та дитячого садочка. І все це завдяки героїзму та патріотизму до своєї Вітчизни, наших захисників у зоні військових дій. Наші воїни, ціною власного життя та здоров’я, мужньо захищають нас від жахіття війни. Тому наш обов’язок – завдячувати та допомагати українській армії, та нашим землякам-військовослужбовцям, які зараз перебувають в зоні АТО.

Так як жителі села Покровське розуміють становище на сході України, вони взяли активну участь в підтримці учасників АТО, зібравши благодійну допомогу. Організатором цієї справи являється виконуюча обов’язки старости Надія Андріївна Басюк. Компоти, домашня консервація, сало, чай, печиво, крупи, цукор, цигарки, картопля, морква, столовий буряк та багато іншого передали небайдужі жителі села, працівники сільської ради, бібліотеки, ДНЗ, учні Покровської ЗОШ. Приватні підприємці надали грошову допомогу: Вахнюк Сергій Степанович (200 гривень), Басюк Сергій Миколайович (200 гривень), Налапко Володимир Миколайович (200 гривень), ТОВ «Пиломатеріалисервіс» (1000 гривень). Учні школи передали бійцям листівки та малюнки із своїми побажаннями, номери мобільних телефонів для зв’язку.

Велика подяка всім небайдужим людям за надану допомогу!

Всю надану продукцію було передано волонтерам: голові «Олевського районного центру допомоги бійцям АТО «Оберіг» Безкоровайному Володимиру Миколайовичу та Павленко Марині Миколаївні – медпрацівнику
КУ Олевської ЦЛ. Дай Боже Вам здоров’я та витримки за вашу нелегку
справу. Разом ми непереможні. Слава Україні!

Завідувач бібліотеки Світлана Яценко

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту