Власникам перукарень, салонів краси, косметичних кабінетів пропонуємо!

Безпечне обслуговування клієнтів є запорукою успішного ведення власного бізнесу в перукарській справі, сфері послуг салонів краси та косметології. Недотримання певних правил в ході косметичних, манікюрних, педікюрних процедур, при голінні, несвоєчасній зміні білизни багаторазового використання, одягу персоналу може привести до появи алергічних, грибкових вражень, поширення інфекційних захворювань, що передаються через кров (вірусні гепатит В,С, ВІЛ-інфекція, тощо) серед відвідувачів та персоналу.

Як наслідок – втрата репутації закладу та юридична і матеріальна відповідальність власників за нанесену шкоду здоров’ю потерпілим.

З метою забезпечення високого рівня обслуговування населення у Вашому закладі, Олевський міжрайонний відділ Державної установи «Житомирський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України» пропонує Вам послуги з періодичного лабораторного контролю умов безпечного ведення Вашого бізнесу за цінами, що не змінювались з 2006 року, згідно Постанови Кабінету Міністрів України №662 від 11.05.2006 р., а саме:

  1. Гігієнічні змиви з робочих поверхонь – 11,97 грн. за 1 змив;
  2. Дослідження на стерильність інструментарію – 48,12 за 1 аналіз;
  3. Визначення кліщів та патогенних мікроорганізмів – 37,02 грн. за 1 аналіз;
  4. Гігієнічне навчання персоналу – 31,86 грн. за 1 особу;
  • 8,93 грн. за 1 особу у разі групового навчання за кількості слухачів не менше 5 осіб.
  1. Обстеження працівників закладу на носійство:
  • збудників кишкових інфекцій – 32,59 грн. за 1 особу;
  • золотистого стафілококу – 27,17 грн. за 1 особу;
  • гельмінтів – 16,27 грн. за 1 особу.

Дослідження виконуються лабораторіями акредитованими в системі ISO/IEC 17025:2006, що підтверджено сертифікатом Національного Агентства з акредитації України від 14.06.2017 №2Н1432.

Результати досліджень будуть своєчасно доведені тільки Вам персонально. В разі виявлення відхилень результатів досліджень від нормативних показників, фахівцями Олевського міжрайонного відділу надаються рекомендації щодо їх усунення.

За довідками та консультаціями щодо здійснення лабораторного контролю звертайтесь до Олевського міжрайонного відділу Державної установи «Житомирський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України» за адресою: пров. Промисловий, 4а, тел.:04135 21630.

Наша співпраця – це захист іміджу і ділової репутації Вашого бізнесу та профілактика захворювання Ваших клієнтів!

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту