Міський голова провів робочу нараду з питання благоустрою міста

4 травня 2018 р. міський голова Олег Омельчук зібрав робочу нараду, щоб обговорити питання благоустрою міста, зокрема до святкування Дня міста.

У нараді взяли участь начальник відділу житлово-комунального господарства та цивільного захисту населення Торгонський Олексій Іванович, майстер із благоустрою міста Мартинов Михайло Вікторович, завідуючий господарством Мичка В’ячеслав Петрович, майстер з озеленення Минюк Сергій Антонович та керівники відділів, установ і підприємств.
Міський голова зазначив, що є багато завдань по благоустрою, які треба виконати найближчим часом, і силами бригади благоустрою цього не вдасться зробити. Крім того, треба приділити увагу озелененню та впорядкуванню клумб. «Я хочу Вам представити Сергія Антоновича Минюка. Він працює у міській раді нещодавно на посаді майстра із озеленення. Я хотів би, щоб всі керівники співпрацювали із Сергієм Антоновичем. Ми вже збудували декілька теплиць, на наступний рік в нас буде своя рання розсада квітів», – зазначив Олег Васильович.
Міський голова звернувся з проханням відповідальніше та ініціативніше ставитися до питань благоустрою в місті та громаді вцілому, керівників установ міської ради попросив доглядати за закріпленими територіями та клумбами. Наголосив, що вже потрібно висадити квіти, забезпечити полив клумб і газонів.

Заодно дав доручення спеціалістам по зв’язках з громадськістю та ЗМІ оголосити конкурс на кращий благоустрій території підприємства, установи та приватних дворів, що знаходяться на території громади.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту