Оголошується конкурс “Моє квітуче Полісся”

На фото: двір володарки 1 місця 2017 року – Любові Харченко

Шановні дбайливі і працьовиті господарі Олевської об’єднаної територіальної громади!

Якщо у вас краса й порядок на подвір’ї, прилеглій до обійстя території, якщо ви – прихильник ландшафтного дизайну і творчо підходите до облаштування власних будинків та клумб біля них, то, як кажуть: ми йдемо до вас. Іншими словами, спішимо повідомити усім жителям громади, – що огляд-конкурс на кращий благоустрій розпочато!

Дім та подвір’я, які у підсумку можуть претендувати на титул «найкращих», повинні відповідати таким вимогам: чистота, ошатність, порядок, задовільний архітектурний та санітарний стани, озеленення, оригінальність архітектурних елементів будівлі, огорож, квітників і загалом естетика та своєрідність в оформленні усієї прибудинкової «інфраструктури».

На переможців конкурсу, яких визначить конкурсна комісія, чекають подарунки і грамоти.

 

Олевська міська рада оголошує щорічний конкурс на кращий благоустрій території приватного будинку та території установи, підприємства, організації незалежно від форми власності.

Конкурс проводиться у двох номінаціях:

 –  краще квіткове оформлення та озеленення приватної присадибної ділянки приватного будинку та його прилеглої території;

–  краще квіткове оформлення території установи, організації, підприємства незалежно від форм власності.

Заяви вільного зразку, фотоматеріали на участь у конкурсі приймаються за адресою: м. Олевськ, вул. Свято-Миколаївська, 4 (відділ по зв’язках з громадськістю та ЗМІ) або на електронну адресу olevsk_miskrada@ukr.net з поміткою «На конкурс». Конкурсною комісією буде проводитись огляд пропозицій з виїздом на місце. Переможців конкурсу буде визначено на підставі поданих заявок та результатів оглядів.

Телефон для довідок: 097 839 1931 (Вікторія).

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту